Producten

Kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien; dit zijn de standaard producten van Hofman Kozijnen. Al onze producten worden uit hout vervaardigd. Wij hebben een sterk geloof in dit natuurproduct; zowel op esthetisch gebied als in termen van duurzaamheid vormt hout de beste keuze in bouwwerken.

Onze productie richt zich op specifieke vraagstelling. In onze voorstellen naar de klant bieden wij echter ook graag onze standaard kwaliteitsproducten aan, bijvoorbeeld onze deuren uit eigen productie. Deze zijn kwalitatief uitstekend en kostprijstechnisch zeer aantrekkelijk door onze efficiënte productielocatie in Polen.

Ook breiden wij ons productenpakket steeds verder uit. We richten ons daarbij op vervolmaking of de toevoeging van materialen en diensten aan ons standaardpakket van producten. Tevens ontwikkelen wij nieuwe producten richting prefab.

KOMO certificatie

Hofman Kozijnen beschikt over het KOMO attest-met-productcertificaat voor houten gevelelementen concepten I en II. De KOMO certificering waarborgt de kwaliteit van onze producten. Een KOMO-kwaliteitsverklaring staat voor onafhankelijk getoetste kwaliteit, op basis van objectieve maatstaven. Het KOMO-label is hét kwaliteitskeurmerk in de bouw. Alle processen van Hofman Kozijnen zijn voorzien van een erkende kwaliteitsverklaring van KOMO. U kunt er op vertrouwen dat ze voldoen aan de specifieke kwaliteits-, prestatie- en veiligheidseisen die de marktpartijen stellen.

FSC certificatie

Voor haar productie maakt Hofman Kozijnen onder andere gebruik van FSC gecertificeerd hout. De Forest Stewardship Council (FSC) is een internationale organisatie die zich inzet voor behoud en verantwoord bosbeheer wereldwijd. FSC spreekt van verantwoord bosbeheer wanneer op evenwichtige wijze rekening wordt gehouden met de ecologische, sociale en economische aspecten die bij bosbeheer horen. FSC heeft dit op een transparante wijze geregeld. Mede hierdoor wordt FSC gesteund door alle grote milieu- en ontwikkelingsorganisaties. En daarin is FSC uniek!

PEFC certificatie

Naast FSC maakt Hofman Kozijnen voor haar productie ook gebruik van PEFC gecertificeerd hout. Als ondernemer, die werkt met hout of papier producten, heb je steeds meer te maken met opdrachtgevers die, gedreven vanuit de duurzaamheidsgedachte binnen hun eigen organisatie, vragen naar duurzame producten. Een kort, maar krachtig antwoord hierop is een product met het internationaal erkende PEFC-keurmerk aan te bieden. Het alomvattende eisenpakket van het PEFC-keurmerk garandeert dat de duurzaamheidseisen van uw opdrachtgever op alle vlakken ingevuld worden.